Take a look at our new website.

luni, 27 iunie 2011

Schimb de cărți ediția a II-a


Ediția a doua a Schimbului de cărți organizată de Asociația Pro Tineret Vest a avut loc în librăria Cărturești, un local cochet unde poți să te răsfeți în prezența unei cărți bune în timp ce savurezi o ceașcă fierbinte de ceai natural de fructe.

Evenimentul a început în jurul orelor 18 când toți cei prezenți s-au trecut pe o listă cu numele, prenumele și cartea care doresc să o dea la schimb. De asemenea au mai completat semne de carte care au fost introduse în cărțile aduse de acasă și bilețelul de tombolă.

După 15 minute librăria Cărturești a început să se aglomereze cu cititori dornici de lectură, cărțile s-au înmulțit pe măsuța special amenajată, iar ceaiurile să se servească tot mai mult.

A urmat prezentarea cărții Cronicile vampirilor - Interviu cu un vampir de către Gavrilaș Iasmina, unul din coordonatorii proiectului.

Cu sete de cunoaștere și răbdare, toți cei prezenți au rămas cu sufletul la gură ascultând prezentarea ei, după care s-a dat startul schimbului de cărți.



Țărean Ovidiu: A fost o prezentare super, m-a făcut să vreau să citesc cartea respectivă.

În final, organizatorii Schimbului de cărți au pregătit o tombolă având ca premiu 2 cărți: Revolutonary Road de Richard Yates si opere de teatru precum Lady Windermere și avantajul ei, O femeie fără importanță, Un soț ideal și Ce înseamnă să fi onest scrise de Oscar Wilde.

Iată și câștigătorii tombolei din această ediție...Balint Lavinia  și  Nagy Levente
Nagy Levente și Balint Lavinia
Muzica relaxantă, aroma parfumată a ceaiurilor și o echipă bine organizată este rețeta perfectă pentru o după amiază dedicată lecturii.


PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

2 comentarii:

  1. Imi plac evenimentele organizate de voi !!!! Sper doar sa mai face-ti si prin august ziua imbratisarilor gratis :D...

    RăspundețiȘtergere
  2. Ne bucurăm că iți place ce facem, cât despre îmbrățișări în mod sigur vom mai avea un astfel de eveniment ]n viitorul nu foarte îndepărtat :)

    RăspundețiȘtergere