Take a look at our new website.

joi, 24 ianuarie 2013

Chatbox revine!

După un an plin de hard work, cu o încheiere fantastică a celor 12 ediţii de Schimb de Cărţi, alte surprize şi, desigur, cele 7 ediţii unice de Chatbox. Astăzi avem plăcerea să vă anunţăm că noul sezon e mai aproape de voi decât credeţi! Şi nu doar aşa, vorbe-n vânt cu "fainoşag" (word in trending) sau alte sale pitch-uri, ci --- Cu o nouă locaţie, noi prieteni. O nouă formă de prezentare!


Haideţi să dăm un pic timpul înapoi. Să ne reamintim de momentele petrecute împreună. Mai ţineţi voi minte prima ediţie de Chatbox? Sincer, şi noi a trebui să trecem prin fişele de proiect să vedem datele exacte... Pe 24 Aprilie 2012 apare primul Chatbox, o ediţie pilot, neşlefuită, cu tema "Tech Universe". Chiar ambiţioasă, am putea adăuga. Bazată pe tehnologie, "de la banalul ceas cu alarmă la cipurile inteligente", dacă vă mai reamintiţi din articol. 


Ca origine a aceastui proiect, acesta se naşte într-o zi a lunii Martie, undeva la un ceai, la o mică sesiune de brainstorming. Primii dezvoltatorii au fost: Carina Lalyer, Bianca Son, Cosmin Petrişor şi Norbert Szucs. Apar noi feţe de-alungul aventurii noastre, noi prieteni, Adrian Rotar fiind primul care se şi alătură grupului, devenind speaker permanent.  


Pe 24 Mai se organizează a doua ediţie, cu o temă mult aşteptată de tinerii Arădeni, "Gamers Zone" acompaniat de un invitat foarte special, prieten şi partener, Edi Tecsan de la GamesLine, venit tocmai din Bucureşti, special pentru noi, cu o grămadă de cadouri!


Ediţia a III-a îşi face apariţia pe 29 Iunie, cu o temă mai relaxantă bazată pe pe filme, mersul la Cinema şi, în general, promovarea acestui tărâm al cinefililor. Ne-am pus în scaunul regizorului  şi chiar în pantalonii actorilor... Vă aduceţi aminte de acel clip filmat într-unul dintre Mall-urile oraşului?


Pe 26 Iulie deschidem orizonturile prin Social Media & Networking, ediţia cu numărul patru al acestui proiect. Din feedback-ul primit, a fost una dintre cele mai explozive întâlniri. Participanţii au discutat despre conceptul Web 2.0, brandul personal şi chiar au reuşit să contruiască un set frumos de "unelte" care să-i iniţieze în domeniul online. 


În august, mai exact pe 23, se alătură o nouă prietenă echipei, Cristina Puşcaş, pentru postul de speaker permanent şi organizator al ediţiei respective. Cu tema "World Adventures" la bord, o ediţie scrisă şi organizată numai în limba engleză, am avut ocazia să povestim despre traveling, tips & tricks, Where to, şi cel mai important, să cunoaştem un număr generos de invitaţi internaţionali (Italia, Brazilia, Anglia). A fost o seară de neuitat. 


Şi uite aşa organizăm şi noi primul nostru workshop bazat pe lumea blogging-ul, dacă ne învârtim în jurul atâtor bloggeri, eram oarecum obligaţi să organizăm o ediţie pe acest subiect, şi una chiar specială. 

Pe 27 Septembrie apare a VI-a ediţie de Chatbox, într-o nouă formă de prezentare. Trei speakeri, trei subiecte unice şi un grup mare de participanţi dotaţi cu foi colorate şi pixuri, pregătiţi pentru dezvoltarea unui blog personal direct pe... Pagină! De la zero, cu ajutorul comunităţii. 

Vine şi 25 Octombrie, cu ultima ediţie de Chatbox în anul 2012. O ediţie prietenoasă, plină de lumânări în spirit de Halloween, bazată pe fotografie cu experţi în domeniu ( Foto Club Arad - We love you!), o sesiune, sperăm noi, reuşită de Black Box, şi o primă ediţie de MovIe - Oricine poate deveni un agent 007, nu-i aşa?


Discuţiile se învârteau între aşa numitele săpuniere, bridge-uri, DSLR-uri şi mult prea iubitul Instagram. Să nu mai vorbim de tehnologia înghesuită în telefon... Totul la un touch, numai la un buzunar distanţă. 


Şapte ediţii de succes, 21 de lecţii unice, peste 18 ore de Chatbox Live, peste 150 de participanţi şi.... Un sezon proaspăt ce bate la uşă! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu