Take a look at our new website.

luni, 29 august 2011

Schimb de Cărți Ediția IV - Între Carte și Film


Asociatia Pro Tineret Vest a avut plăcerea de a organiza o nouă ediție Schimb de Cărți, cel din august, de data aceasta cu o temă și mai largă - discuții libere între Carte și Film.

Ne-am întalnit pe data de 28.08.2011 în librăria Cărturești din Atrium Mall, într-un numar mai mic însă cu persoane mult mai pasionate de cărți.

Participanții la eveniment au avut ocazia să-și spună părerea pro și contra despre carte, film, personaje și actori. Până la urmă, în ziua de astăzi, ce preferăm – O carte sau un film?

În scurt timp dupa ora 18 atmosfera s-a încins cu cititori și cărți „dornice” de a fi citite.

Am ascultat unele păreri despre cărți și filme, iar câteva dintre acestea ar fi:

Silvia:”E clar că o carte este mai bună decat un film deoarece este mai detaliată, mai profundă și iți oferă șansa unei gândiri libere. Dacă ești pentru filme poți oricând să gasești argumente împotriva lecturii, dar adevarul este că trebuie să găsești lectura care ți se potrivește.

Adriana:”Părerea mea difera în funcție de starea mea de dispoziție. Când vreau să mă relaxez sau să ma simt bine mă uit la un film bun, dar când vreau să-mi dezvolt imaginatia sau să aflu mai multe detalii despre un anumit personaj, în mod sigur citesc o carte. În concluzie, îmi plac amandouă.”

La sfârșit s-a realizat schimbul efectiv de cărți între iubitorii de lectură bineînțeles alături de o ceașcă de ceai fierbinte.
Ca de fiecare dată, tombola nu a lipsit din programul organizatorilor Schimbului de Cărți. Aceștia au avut de oferit ca premiu două cărți - Valul Pictat scrisă de W. Somerset Maughham și Doctor Faustus de Thomas Mann împreuna cu un dvd al filmului Valul Pictat.

Câștigătorii tombolei din această ediție sunt: Szabo Tiberiu, Kati Eduard și Laura Codreanu.

Am ajuns la finalul altei luni și totodată la finalul altui Schimb de Cărți încheiat cu success. A fost o zi plină de distracție, oameni vechi și noi cu bună dispoziție, cărți bune, aroma ceaiurilor și o echipă bine organizată.

Va asteptam la următorul Schimb de carti pe 25 septembrie, ora 18 in aceeasi librarie Carturesti din Atrium Mall Arad. Pana atunci va lasam sa va bucurati de cateva poze de la eveniment. Enjoy :)



Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Un comentariu: