Take a look at our new website.

sâmbătă, 7 aprilie 2012

Chatbox: Invitație

Asociația Pro Tineret Vest are plăcerea să te invite pe data de 26 aprile, ora 18:00 în Joy's Cafe la prima ediție de Chatbox cu tema Tech Universe.

Pâșește în lumea tehnologiei, află cele mai noi informații și dezbate care sunt cele mai bune produse sau soluții din domeniu. În ziua de astăzi avem tot mai multe căi de informare. O dată cu venirea calculatoarelor și a internetului, omul își procură mult mai repede porția zilnică de informație punând contactul fizic cu persoane pe locul 2, astfel fiecare individ ajunge să-și formeze un punct de vedere, un bagaj unic și o interpretare personală pe plan general a informațiilor.

Având în vedere că fiecare avem interese diferite și ne specializăm la un moment dat pe un subiect anume, Pro Tineret Vest vă propune un nou proiect – Chatbox- O serie de întâlniri informale cu teme cât mai interactive și specifice zilelor noastre, un invitat specializat pe tema respectivă cu rol de moderator al evenimentului încercând, împreună cu participanții, să inoveze banala cale umană de informare adăugând noile cerințe ale prezentulul.

Evenimentul este format din două părți, o discuție generală pe o știre de ultima oră din domeniu, cu păreri, o introducere mai adâncă în subiect, și o serie de dezbateri pe un subiect ales de invitat, în care fiecare își expune opinia și practic ce a citit, văzut sau a auzit despre acel produs sau soluție. În acest fel, la masă, se lansează un lanț de informații unice ajungând la un moment dat o unealtă socială puternică, informativă și educativă.

Aveți ocazia să faceți ceva nou într-o seară de joi, să cunoașteți persoane cu interes comun și să plecați acasă cu un bagaj mai mare de informații.

Nu uitați, vă așteptăm pe data de 26 aprilie în Joy's Cafe, la ora 18:00. Evenimentul ține aproximativ două ore, intrarea este liberă și nu trebuie să aduceți nimic decât zâmbetul pe buze și dorința de a împărtăși informația!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu