Take a look at our new website.

joi, 20 septembrie 2012

Chatbox: E workshop tată!


Motivul pentru care, probabil, suntem mai tăcuţi luna aceasta se datoreză concentraţiei asupra noii ediţii de Chatbox, cu numărul şase, numit "Dear Diary" şi organizat sub forma unui workshop pe data de 27 Septembrie la ora 19:00 în mult prea minunata cafenea Joy's


Da, aţi citit bine. Următorul Chatbox îşi schimbă un pic blăniţa pentru a vă oferi o experienţă mai proaspătă, mai bogată, şi de ce nu, la un nivel trendy. "Dear Diary", un eveniment destinat persoanelor de toate vârstele cu o înclinaţie spre scris şi un interes în domeniul blogging-ului, al sharing-ului de păreri şi experienţe personale.

Vă aşteaptăm cu sesiuni teoretice şi practice, cât mai interesante şi interactive, legate de cum să vă creaţi un blog, cum să-l îmbunătăţiţi, până la promovarea şi formarea unei identităţi online.

Iar la sfărşitul evenimentul, pentru că vă iubim foarte mult şi dorim ca visele voastre să se îndeplinească, cea mai bună idee* de blog va primi sprijin creativ din partea echipei Chatbox pe o durată de 30 de zile. Acest sprijin acoperă toate activităţile formării şi menţinerii unui blog. Mai mult!  Pro Tineret Vest va oferi o promovare a blogului pe o durată de 90 de zile. More power to your dreams!

Nu uitaţi! Ne vedem pe 27 Septembrie, ora 19:00, la Chatbox: Dear Diary! ;)


*Echipa Chatbox, blogurile asociate şi ONG-ul nu vor promova teme cu tentă politică, sexuală, discriminatorie sau comercială.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu