Take a look at our new website.

joi, 27 septembrie 2012

Comunicat de presă | Chatbox: Ediția a VI-a - Dear Diary


Astăzi, 27 Septembrie, la ora 19:00, în cafeneaua Joy’s, asociația Pro Tineret Vest împreună cu partenerii săi au plăcerea să vă invite la cea de-a VI-a ediție de Chatbox. Luna trecută v-am pregătit un eveniment organizat într-o limba internațională și invitați din Anglia, Brazilia și Italia. V-am pregătit prin sfaturi oferite de participanți și povestiri motivante ca experiența următoarelor călătorii să fi așa cum vă doriți. Luna aceasta aduce o nouă schimbare, o nouă agendă. 

Fiecare ediție vă oferă un strop de calitate, un pahar de cunoștințe și un car de prieteni. În câteva ore vom deschide porțile spre primul nostru workshop, focusat pe blogging. Deoarece în ultimele 5 luni bloggurile au fost o sursă importantă de informare şi un mijloc foarte bun de promovare, dorim ca această întâlnire să fie destinată jurnalelor online.

Dacă vă faşcinează lumea Blogging-ului şi vă gândiți de ceva timp să vă faceți unul dar nu ştiți cum să începeți, "Chatbox: Dear Diary" vă sare în ajutor. Descoperiți mecanismele din spatele blogging-ului. Învăţați cum să creați un blog folosind cele mai bune unelte gratuite de pe internet, cum să transformați personalitatea, talentele, experienţele personale şi viziunea proprie într-un brand puternic. Aflați care au fost paşii celor care au deja experienţă în domeniu şi ce beneficii* le-au adus în viaţa lor. 

Iar la sfărşitul evenimentul, pentru că vă iubim foarte mult şi dorim ca visele voastre să se îndeplinească, cea mai bună idee** de blog va primi sprijin creativ din partea echipei Chatbox pe o durată de 30 de zile. Acest sprijin acoperă toate activităţile formării şi menţinerii unui blog. Mai mult! Pro Tineret Vest va oferi o promovare a blogului pe o durată de 90 de zile. More power to your dreams! 

*Aceast eveniment nu are interesul de a promova un blog sau proprietarul acestuia din punct de vedere comercial. Beneficiile sunt strict personale (ex. formarea de noi prietenii). Acest eveniment va promova bloggingul doar ca mijloc de recreere.

**Echipa Chatbox, blogurile asociate şi ONG
-ul nu vor promova teme cu tentă politică, sexuală, discriminatorie sau comercială.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu