Take a look at our new website.

joi, 6 septembrie 2012

Chatbox: Ediția a VI-a - Dear Diary

Asociația Pro Tineret Vest împreună cu partenerii săi te invită la o nouă ediție de Chatbox pe 27 Septembrie, la ora 19:00, în cafeneaua Joy's.

Ne aflăm la jumătatea proiectului Chatbox şi privim în spate cu mândrie. Cu ajutorul tău am reuşit să ne alegem drumeţiile pe următorii 50 de ani, am strâns şuruburile reţelelor de socializare, ne-ai convins să iubim vampirii care strălucesc la soare, ai încercat să ne explici cum stă treaba cu jocurile pe calculator şi am înţeles şi noi într-un final cum funcţionează telefonul mobil. Acestea fiind spuse, îţi mulţumim că ai încredere în noi şi continui să vii cu plăcere la evenimentele noastre.

Deoarece în ultimele 5 luni bloggurile au fost o sursă importantă de informare şi un mijloc foarte bun de promovare, dorim ca următoarea noastră întâlnire să fie destinată jurnalelor online. 

Dacă te faşcinează lumea Blogging-ului şi te gândeşti de ceva timp să-ţi faci unul dar nu ştii cum să începi, "Chatbox: Dear Diary" îţi sare în ajutor. Vino să descoperi mecanismele din spatele blogging-ului. Învaţă cum să creezi un blog folosind cele mai bune unelte gratuite de pe internet , cum să-ţi transformi personalitatea, telentele, experienţele personale şi viziunea proprie într-un brand puternic. Vezi care au fost paşii celor care au deja experienţă în domeniu şi ce beneficii* le-au adus în viaţa lor.

La sfârşitul evenimentului va avea loc o tombolă unde vom pune la dispoziţie 30 de zile de consultaţii creative din partea staff-ului Chatbox pentru blogul norocosului sau norocoasei, care include ajutorul la formarea unui brand, design, conceperea articolelor şi promovarea blogului.

*Aceast eveniment nu are interesul de a promova un blog sau proprietarul acestuia din punct de vedere comercial. Beneficiile sunt strict personale (ex. formarea de noi prietenii). Acest eveniment va promova bloggingul doar ca mijloc de recreere.










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu