Take a look at our new website.

luni, 8 octombrie 2012

Chatbox: Ediţia a VII-a - Shutterbugs

Asociaţia Pro Tineret Vest, împreună cu partenerii, te invită la o nouă ediţie de Chatbox pe 25 Octombrie, la ora 19:00, în cafeneaua Joy's.

Fie că ești la plajă, apa-ți alintă degetele de la picioare, palmierii te protejează de soarele arzător, sau la munte unde zăpada definește albul, brazii dansează pe ritmul vântului... Ce zici de luminile orașelor văzute la orizont? Clădirile care dau noroc cu norii, tramvaile colorate, ritmul străzii... Vestimentația, tendințele timpului... Dragostea față de viață, natură și de cei din jur... 

Cât valorează o fotografie pentru tine?

"Shutterbugs" te invită între deget și declanșator. Vezi ce se află în spatele lentilelor, află secretele fotografilor și pășește în viața lor. Vezi ceea ce văd ei zi de zi.

 Descoperă trendul urban, dezvoltă-ți creativitatea prin Instagram, expune-ți visele pe Pinterest și trăiește în culori. 

Crează-ți un stil fără limite.

Viața poate fi și întunecată uneori. Foarte multe talentele se descoperă prin suferință, creațiile neînsuflețite devin adevărate opere de artă cu ajutorul unui strop de păcat... Ura, de multe ori, devine combustibilul motivație...

Diversitatea nu face rău nimănui.  Important este să fi cine vrei tu să fi. 

Vino pe 25 Octombrie să redefinim normalitatea înainte de bliț. Alege subiectele de discuție la fața locului. Șochează-ne cu viziunea ta asupra lumii, spune-ne ce te deranjează cel mai mult în jurul tău,  și cum ai modela tu universul. Fără limite, fără judecată... Doar tu, Chatbox și lumina lumânărilor.



 

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu