Take a look at our new website.

marți, 9 octombrie 2012

MovIe: Skyfall Edition

Asociaţia Pro Tineret Vest alături de Grandma's Craft Monkeys vă invită la un nou eveniment în luna Octombrie. 

Tanti Roszi, o mândră de 70 de ani care mai aduce prăjituri când maimuţele menţin un comportament cât de cât acceptabil, a primit un mesaj privat pe Facebook acum câteva nopţi. Şocant aşa-i? De la Elizabeta, vecina de la etajul 2 şi administratorul blocului, care a scris în felul următor:  

"Fată, se aude că vine faimosul Bondar, George Bondar, în Arad. Caută un nou partener pentru... Pentru o activitate secretă... Presupun că-şi caută a 7-a nevastă sau doreşte să deschidă o nouă shaormerie undeva. Am vorbit şi cu Nutzi de la parter, şi ne-am gândit să mergem. Ţi-ar prinde bine un strop de aventură în viaţă, puţină explozie. Pericolul face bine la ten, să ştii! Ce zici, te ţine? Tot ce trebuie să faci e să vii la patru ace, adică totuşi, e George Bondar..."

Tanti Roszi consideră că Elizabeta este în pericol, plus Nutzi lasă mereu uşa de la bloc deschisă, adică e clar ceva neînregulă cu ea, şi cere ajutorul nostru... Tot ce trebuie să facem este să mergem la avanpremiera lui Skyfall, noul film din seria 007 îmbrăcaţi cât se poate de formal*. O fi un pericol naţional sau o simplă indigestie, asta nu ştim să vă spunem, dar cu siguranţă vor fi multe surprize!

Rămâneţi alături de noi, mai multe informaţii în curând. 

Data şi ora exactă va fi confirmată o dată cu publicarea programului oficial Cinema City. 

*Decent: costum, pantaloni de stofă, cămaşă, pantofi, papion, cravată, rochii, etc. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu