Take a look at our new website.

luni, 8 octombrie 2012

Chatbox 6: Dear Diary | Review

A mai trecut o ediţie de Chatbox, va mai trece una, şi tot aşa... Nu. Nu aşa punem problema. Fiecare ediţie are identitatea sa proprie, fiecare oferă un bagaj unic de cunoştinţe. Oferă o viziune, energia şi curajul de a descoperi un nou orizont. 

Nu-ţi oferim o diplomă de participare, nu este un eveniment destinat voluntarilor, nu-ţi cerem bani pentru activităţi caritabile. Chatbox este special creat pentru tine, pentru noi, pentru cei ce vor să redefinească normalitatea. Pentru cei ce consideră că viaţa e mult prea simplă. 

Pe data de 27 Septembrie, la ora 19:00, în cafeneaua Joy's din Arad s-a organizat cea de-a VI-a ediţie a celui mai nou proiect "Chatbox", marca Pro Tineret Vest şi Chatbox Laboratories, cu numele de cod "Dear Diary", focusat pe jurnalele online, unde a luat naştere şi primul workshop public al organizaţiei noastre. 

Evenimentul a fost împărţit în 3 sesiuni, fiecare prezentate de câte un speaker: Cristina Puşcaş, Adrian Rotar şi Norbert Szucs. Participanţii au plecat acasă cu noi cunoştiinţe în domeniul blogging-ului, a brandului personal şi a publicităţii online.

Pentru prima dată în istoria evenimentelor publice organizate de Pro Tineret Vest, participanţii au lucrat cot-la-cot cu speakerii pentru a pune viziunea lor pe hârtie. Cea mai bună idee a fost premiată cu 30 de zile de coaching din partea staff-ului Chatbox şi 90 de zile de promovare din partea organizaţiei. Ba mai mult, fiecare speaker şi-a luat câte un participant sub aripă datorită muncii depuse în cadrul sesiunilor, ideilor bune şi a dorinţei prezentate. 

Mulţumim celor care au fost prezenţi, partenerilor şi a echipei care a făcut posibilul organizării acestui eveniment.

Mai multe review-uri: PrinArad, AdrianDinArad.

O nouă ediţie de Chatbox va fi anunţată în curând. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu