Take a look at our new website.

sâmbătă, 28 iulie 2012

Chatbox - Ediția a IV-a: Review


Uite, am mai crescut cu o ediție... Pe 26 Iulie a avut loc cel de-al 4-lea episod, ca să zic așa, din primul sezon de Chatbox din Arad. Emoțiile au fost destul de mari, cel puțin pentru mine. Nu am mai simțit feeling-ul acesta de ceva vreme, e și normal, cu peste 30 de participanți, merită să și leșini! 

Social Media & Networking poate fi ușor definită ca pe o ediție modernă, proaspătă, pregătită pentru publicul larg. Un public deschis către rețelele de socializare, dragoste pentru comunicare, expunere a experiențelor propri sau încurajarea formării de persoane publice și chiar exemple ale comunității.

Ca de obicei, agenda a conținut 3 subiecte magice. Părțile bune și negative a rețelelor de socializare, un fel the shot verbal care, cu ajutorul participanților, au scos în evidență cele mai cunoscute caracteristici. 

Menționez că atunci când mergeți cu un grup în oraș și vreți să faceți un "Check in" ca tot omul, este recomandat să întrebați persoanele respective dacă vor acest lucru. 

Atenție la dependența rețelelor, nu uitați că adevărata viață se află după ecranele full HD (sau telefon!) și nimic nu se compară cu un pahar de vorbe la o masă plină de prieteni adevărați. Mulți menționau de lipsa intimității online însă noi vă spunem că totul depinde de voi, de cât mult vă petreceți timpul pe o rețea socială. Acel buton de "Post" nu-l click-uie mama, ci chiar tu! :)

Legat de cele pozitive, ai ocazia să menții legătura cu zeci sau chiar sute de amici, fie că sunt din județ, țară, continent sau worldwide, baby! 

Pe lângă asta, îți expui experiențele personale, dorințele sau efectiv ceea ce simți, lasând pe cei dragi să te cunoască mai bine. 

Atenție cei care își caută un loc de muncă sau lucrează într-un domeniu corporate. În cazul în care aveți în cerc o persoană din connducerea unei companii sau un coleg de servici, sunt foarte multe șanse ca unele mesaje să fie interpretare greșit. Keep the pool clean! 

Pentru cei care își doresc să devină un exemplu al comunității, adică o persoană publică, am discutat un pic despre ce înseamnă Personal branding, unde fiecare a putut să-și exprime punctul de vedere. Suntem convinși că o bună parte din participanți s-au pus bine pe analiza personală și la activitatea numită 
"rebrandare".  

A fi un exemplu pentru comunitate este un lucru bun, o necesitate pentru țara noastră și nu numai. Avem nevoie de persoane care să ne uimească cu talentele lor, visele împlinite, eșecurile și trăirile de zi cu zi. Ajută, să știți. Educă involuntar individul de lângă tine, aprinde ceva în el sau ea care face să vrea mai mult sau cel puțin ceea ce ai tu sau vrei să ai. 

Și ultimul subiect a fost ceva mai deep, cum rămâi creativ și motivat. Eh, uite așa am descoperit eu Pinterest, și de atunci îmi pin-uiesc chestiuțele pentru my personal bucketlist. Cine vrea un Shaving Cream fight în parcul Europa? 

Cele mai strigate modalități au fost filmele și muzica. Firesc, având în vedere că suntem mega consumatori. Eu sper ca acest articol să vă motiveze un pic în a crea ceva creativ. Treziți artistul din voi și uimiți lumea pentru că toți sunteți perfecți și unici în felul vostru. Hai, la treabă!

Not so fast... Nu există Chatbox fără o tombolă pe cinste. De data aceasta premiul cel mare în valoare de 50 euro, voucher oferit de agenția de voiaj "Royal Travel" (because when we travel, we travel with style!), a fost câștigat de Putnoki Timea. Uhh, și consumația în valoare de 3 carbogazoase a fost câștigată de Petrișor Cosmin

Atenție la premile surpriză oferite în cadrul event-ului creat pe Facebook. 

Cum am scris și mai sus, un eveniment de nota 20. Mulțumim partenerilor noștri și tuturor participanților! 


Chatbox revine cu, probabil, cea mai bună ediție, pe data de 23 August, la aceași oră, același local. Vă pup și vă doresc un weekend extraordinar! 



  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu