Take a look at our new website.

duminică, 15 iulie 2012

Chatbox: Royal Traveling




Iubitorii Chatbox-ului știu că acum câteva săptămâni au fost anunțate două ediții explozive, prima organizată pe 26 iulie, denumită ca "Social Media & Networking", și a doua organizată pe  23 august, ca "World Adventures"

Au fost anunțate două ediții datorită unei legături strânse între ele, practic formând o experiență proaspătă și redefinirea conceptului Chatbox. Dacă a IV-a ediție va aduce părțile bune și rele a rețelelor de socializare, o introducere a brandului personal, cum să rămâi motivat și creativ, și povești de succes din domeniu, alături de  partenerii de nădejde, atunci... 

Apropo de parteneri, agenția Royal Travel s-a alăturat echipei și pun în joc un voucher de 50 euro reducere pentru orice pachet turistic sau bilet de avion achiziționat de la ei. Valabil până în 31.12.2012.


Haideți să-i cunoaștem un pic mai bine:

Agenția Royal Travel, o prezență deosebită în peisajul turistic arădean, deschide noi orizonturi. Indiferent de destinația aleasă sau de bugetul disponibil, Agenția de turism ROYAL TRAVEL reprezintă ghidul tău pentru un concediu de vis. Astfel, îți oferă vacanțe în țară și străinătate, croaziere în cele mai frumoase locuri din lume, cazări, servicii de team-building, bilete de avion, transferuri de la/la aeroport, și asigurări medicale. Tot ce aveți de făcut este să alegeți destinația și să-i lăsați pe agenții de turism să se ocupe de vacanța ta ideală.

Deci, veniți pe 26 iulie, câștigați voucherul, mergeți în vacanță, vă întoarceți pe 23 august și ne povestiți despre experiența voastră... 

Da, ediția cu numărul V/5/cinci este destinat exclusiv vacanțelor, a timpului liber, hobby-urilor și aventurilor voastre de-a lungul vieții --- Doamne, ce dulce sună! Aveți ocazia să ne inspirați cu poveștile voastre, cu pozele, și cu visele care doriți să le îndeplinți în perioada imediat următoare. 

Chiar dacă invitațiile pentru "Chatbox: World Adventures" nu au fost trimise încă, dorim să vă lăsăm un mic teaser care să vă țină strâns. 

În primul rând, va fi primul eveniment oficial, marca Pro Tineret Vest, organizatat 100% în limba engleză. și primul care va avea onoarea de a fi gazda unui număr frumos de tineri din afara țării noastre. Prin acest eveniment dorim să facem un pic de interculturalitate, să vedem cum ne descurcăm cu engleza și metodele prin care putem călătorii în ziua de astăzi fără prea mare efort financiar. 

Dorim să promovăm experiențele de tip Youth Exchange, EVS, Erasmus și Global Internship. Plus, multe altele, cum ar fi Indie Travels, Euro Trips și Couch Surfing. Woop-woop for BootsnAll and Cristina Pușcaș!

Momentan atât legat de aventurile lumii, dar până atunci pregătiți-vă de mega evenimentul din 26 iulie moderat de mult iubitul speaker, Adrian Rotar! :) 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu