Take a look at our new website.

joi, 22 martie 2012

De ce Pro Tineret Vest?


Pro Tineret Vest este o organizație non-guvernamentală din Arad, înfințată pe 23 februarie 2009. Obiectivul principal al organizației este de a dezvolta personal și profesional tinerii din județul Arad și nu numai. Pro Tineret Vest este condus in mare parte de tineri; studenți și liceeni proactivi cu trăsături bine definite în leadership, public speaking, scriere, organizare și coordonare proiecte. 

În anul 2011 s-au organizat peste 50 de ședințe interne ca scop formativ și organizatoric. În primăvară am deschis organizația printr-o recrutare de voluntari în 5 școli Arădene, am avut ocazia să lucrăm cu peste 50 de voluntari și, împreună, am reușit să organizăm peste 30 de evenimente. Printre proiectele noastre se număra: Free Hugs, Snapshot, Schimb de Cărți, Joacă-te cu noi, Campionatul de fotbal și multe altele.

Începutul anului 2012 a adus o reorganizare a asociației noastre, o simplificare și în același timp, modernizarea conceptului de ONG prin valorificarea pachetului de valori a unui voluntar și scoaterea sa în evidență prin crearea de noi proiecte folosind caracterul și interesele lui. Prin urmare, am pus deoparte toate viziunile, probabil,  limitate și învechite ale sistemului nostru organizatoric și am introdus simplitatea, creativitatea și elasticitatea, toate ducând la un nou orizont, o nouă provocare.

Scopul PTV-ului este de a forma o generație proaspătă de tineri, constant în căutarea noului, a provocărilor și a succesului. Suntem mereu în căutarea de voluntari, parteneri și sponsori. Considerăm că suntem o alegere bună și împreună putem trece peste orice limită.  





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu