Take a look at our new website.

vineri, 30 martie 2012

Ce ne aduce Aprilie?


Mai sunt câteva ore din Martie, o lună chiar mulțumitoare, zic eu. Ne-a adus evenimente frumoase, am avut ocazia să oferim îmbrățișări gratuite arădenilor noștri dragi, am schimbat cărți pe tema dragostei și a crimei, am văzut și Aradul în culori și nu în ultimul rând, ședințele noastre interne pe tot parcursul celor 31 de zile. Mulțumesc membrilor pentru sprijinul acordat și dragostea oferită organizației noastre.

Luna Aprilie ne aduce două mari evenimente, un sfârșit de sezon a unui proiect foarte drag și un nou eveniment proaspăt eliberat din laboratorul secret al PTV-ului. Cu siguranță ați auzit de Schimb de Cărți, sunt convins de asta!

Pe 29.04 vom organiza a XII-a ediție și ultima din acest sezon cu tema "Trends & Bestsellers" unde se va discuta despre cele mai vândute cărți ale ultimilor 10 ani, cei mai cunoscuți autori, ce se citește în momentul actual și care sunt cărțile care au definit generații întregi.

Aș vrea să vă povestesc un pic mai multe dar încă nu este momentul. Tot ce pot să vă spun este că, dacă nu ați putut veni până acuma la Schimb de Cărți, vă promit că merită, va fi o ediție de excepție!

De asemenea va fi ultima organizare după conceptul clasic. Începând cu luna septembrie, proiectul va trece pe sezonul 2 cu forțe proaspete într-un pachet mai atractiv și inovator.

Pe 26.04 dăm startul unui nou proiect numit Chatbox desfășurat într-o cafenea unde, prin voi, cei care participă, vom crea un fel de ziar viu pe un topic anume. Fiecare ediție are un subiect definit prezentat de un speaker pregătit pe un domeniu, el va crea un câmp de joacă, va oferi toate jucăriile necesare iar voi împreună cu el vă veți juca verbal apoximativ o oră. Teoretic e masă rotundă, un schimb de informații și practic e portiță către dezvoltarea voastră. Aveți ocazia să cunoașteți persoane, să schimbați și să aflați lucruri noi și să culegeți ce vă place.



Vă promit mai multe informații o dată cu începerea lunii. Stați alături de noi, merită!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu