Take a look at our new website.

sâmbătă, 5 mai 2012

Chatbox: Ediția a II-a - Gamers Zone

Asociația Pro Tineret Vest împreună cu GamesLine* au plăcerea să vă invite pe 24 mai la ora 18:00 în cafeneaua Joy's la Chatbox: Ediția a II-a - Gamers Zone. Pregătiți-vă hotkey-urile, poțiunile și armurile pentru că v-am pregătit o aventură de neuitat!

Probabil pentru prima dată în Arad, se organizează un eveniment special destinat gamer-ilor. Vino să discutăm despre cele mai populare jocuri ale momentului și nu numai, despre aventurile tale și cele mai dulci amintiri din domeniu.

Ești un bun jucător de DotA? Ai salvat Azeroth-ul de teribilul Deathwing? Ai cucerit lumii și ai condus armate impunătoare în Dawn of War? Acum e momentul să-ți împărtășești experiența!

Vino să-ți susții jocul preferat, să faci cunoștință cu alți jucători din Arad, să descoperi povestea lor și, de ce nu, să-ți mărești party-ul pentru viitoarele aventuri.

*GamesLine.ro, magazin online lansat in martie 2010 si administrat de Pro Strategy Group SRL, firma cu capital integral romanesc, infiintata in decembrie 2004.

Magazinul are in portofoliu: jocuri video (pentru PC si console); game time card-uri; console si accesorii; action figures - marci ale companiilor: Activision; Blizzard; EA Games; Konami; Lucas Arts; NC Soft; Nintendo; Rockstar Games; Sega; Ubisoft etc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu