Take a look at our new website.

duminică, 27 mai 2012

Chatbox - Ediția a II-a: Review


A venit și mult așteptata continuare a proiectului Chatbox. Spun mult așteptată pentru că a avut o temă aparte, Gamers Zone, unde s-a vorbit pe întreg evenimentul numai și numai despre jocuri. O ediție chiar originală pentru Arădenii noștri. 


Acest eveniment nu putea fi la fel fără partenerul nostru principal, GamesLine, un magazin online de jocuri care îți satisface fiecare Megabyte din calculatorul tău. Desigur, Chatbox nu funcționa fără speakerii noștri talentați, Adrian Rotar și Edi Tecsan, care au transformat mica noastră întâlnire într-un show extraordinar.


Aplauzele trec și pe la staff, fără Norbert Szucs și Cosmin Petrișor, acest proiect nu exista. Mulțumită lor și nu numai, a tuturor membrilor activi din organizație, Pro Tineret Vest are cu ce să se mândrească. Avem valoare, talent și energie nelimitată. Mulțumim că investiți toate aceste atribute cu noi. We love you! 


Pe 24 Mai la ora 18:00 în cafeneaua Joy's, s-a organizat cea de a doua ediție de Chatbox, numită Gamers Zone. Au participat 27 de persoane care au împărtășit informația pe 3 subiecte diferite. Ele au sunat cam așa:


  • Arrg... Don't Be a Pirate! - promovarea jocurilor originale, a antipirateriei, opinii și motive.
  • Hourglass Gaming - fiecare participant a avut posibilitatea de a-și prezenta propriul univers al jocurilor, experiențele lor, primul joc din copilărie până la ultimul joc atins. 
  • Game of Thrones - Dragostea față de publisher-ul preferat, cele mai iubite "fabrici" de jocuri. 
A fost câte un pic pentru toată lumea, fiecare și-a găsit momentul de a vorbi, de a lansa acea piesă de puzzle pe masă. Plus, cum să nu vorbești când ai un Lightsaber în mână și mai ești și răsplătit cu Kinder Surprise pentru activitate?! 

Cireașa de pe tort a evenimentului a fost, pe lângă surpriza din partea organizație pentru Melitta Bran care și-a sărbătorit ziua alături de noi, tombola generoasă făcută de amicii noștri de la GamesLine
  • 7 tricouri Medal of Honor
  • 6 postere cu diferite jocuri
  • 4 jocuri PC - COD Black Op | RIFT | Alpha Protocol | Shaunwhite 
  • 2 jocuri Diablo III pentru bloggeri. 
  • 25 de Vouchere pentru cumpărături GamesLine.ro
Fiecare participant a plecat cu ceva acasă. Ne-am distrat, am făcut multe poze, am râs până la cer și înapoi, am format prietenii și am adunat noi informații. 

Pe 28 Iunie urmează o nouă ediție de Chatbox dar până atunci ajută-ne să-l îmbunătățim. Dacă ai participat la evenimentul de pe 24 Mai, completează acest chestionar

Vine vacanța, ce faceți vara aceasta? Ai ocazia să faci parte din staff-ul Chatbox, invește-ți timpul liber cu cap, ai posibilitatea de a dezvolta câteva unelte utile pe plan profesional. 

Putem discuta mai multe detalii pe noul grup special creat pentru participanții Chatbox! 

Mulțumim că ați fost alături de noi. Vă dorim o Duminică cât mai plăcută!


Acest eveniment are ca partener principal GamesLine. Jocurile tale preferate sunt doar la un click distanță și la un preț atractiv!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu