Take a look at our new website.

luni, 7 mai 2012

Chatbox: Start la distracție!

Deși promovarea trebuia să înceapă oficial de astăzi, casa Pro Tineret Vest (meheh, Harkonnen...) a hotărât să-și prezinte noua creație cu două zile înainte de data setată în agendă. Nu se știe exact motivul pentru care cei aleși au luat această decizie dar se văd rezultatele.



În prezent sunt 40 de participanți anuțați că vin și 36 care s-ar putea să vină, un record al evenimentelor marca Pro Tineret Vest. Ne așteptam la o atracție mai mare având în vedere că este vorba despre generoasa temă de Gaming dar totuși, WOW, mulțumim pentru interesul acordat!



Si dacă tot suntem la capitolul mulțumirilor, vrem să vă facem cunoștință cu noul nostru prieten.
Mulțumim partenerului nostru principal, GamesLine, un magazin online de jocuri care satisface până și un hardcore Gamer cu pedigree. Plus echipa lor ne ajută la organizarea evenimentului și... Nu dezvălui mai multe  dar vă promit că cei de la GamesLine vă pregătesc ceva mind blowing pe eventul creat pe facebook în cadrul celor două săptămâni de promovare. Stay tuned!

Nici nu a început bine ziua, mai exact la 00:10, Cosmin Petrișor și-a expus creația, afișul mega-evenimentului Chatbox: Ediția a II-a - Gamers Zone. Din punctul meu de vedere, posterul este absolut superb dar, come on, e Cosmin, doar la așa ceva ne putem aștepta. Laudele noastre pentru designer-ul nostru de exceptie, Cosmin Petrișor. We love you!



Nici eu nu m-am lăsat, a trebuit să mă arunc cumva sub reflectoare cerșind câteva like-uri pentru a posta posibilele subiecte de discuție. Puteți să votați subiectul preferat pe event. Ele sună cam așa:

  • Gamasutra - From Casual to Hardcore --- Cea mai votată în prezent. 
  • Hourglass Gaming - From roots to fruits
  • MMORPG - Me and my virtual pals
  • Genrelicious - Action to passion 
  • Trend setters - Sky... GOTY, babe!
  • Game of Thrones - Bethesda, Blizzard, Electronic Arts, Ubisoft and others. Who's your daddy?  
  • Steam up the Origin - Where do games come from? Or should I stay physical? 
  • God of Gamepus, ruler of the all mighty Console - Is it Nintendo, Sony PlayStation or Xbox?
  • Addicted to Level - Stuck on virtual power?
  • Arrr... Shiver me timbers - Don't be a pirate! 
A fost o plăcere să lucrez la agenda acestui eveniment, m-am distrat cu denumirile de mai sus și, fiind generația Gaming-ului, a fost mai mult decât un vis să-mi reamintesc momentele magice, ca să le zic așa, a copilăriei mele.

Da, va fi un eveniment pe cinste, sunt convins de asta și probabil singurul care va aduce gamerii să se cunoască între ei și de ce nu, să formeze noi prietenii... Fie în Tamriel, Azeroth sau Tyria.

Fiți cu ochii pe blog-ul nostru, vă așteaptă o grămadă de surprize. Până atunci, vă doresc o zi frumoasă în continuare, consumați cât mai multe lichide și faceți cel puțin 30 de minute de mișcare pe zi... For a better gaming lifestyle! ;)
  



2 comentarii:

  1. Arrr... Shiver me timbers - Don't be a pirate! - Suna bestial :D don't mind if I'm gonna' use it :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Mă bucur că te-am inspirat! :) Use it!

    RăspundețiȘtergere